Kids Kopiec Kreta, niech Was nazwa nie zmyli, bo dorosłym też będzie smakować 😛
Składniki:
40g banana (pół małego)
15g mąki orkiszowej (czubata łyżka)
10g kakao (1 łyżka)
20g jogurtu (1 łyżka)
1 łyżka oleju
Dodatkowo:
jogurt wege kokosowy
40g banana (reszta banana 🙂 )
Przygotowanie:
Składniki na placki blendujemy, smażymy na suchej patelni. Jak wystygną kruszymy na dół (placki są mokre ze względu na dodatek banana), przyklejamy banana i nakładamy jogurt (używam z Lidla i trzeba go wymieszać). Na wierzch znowu placki.
Klikając Tag: „deser w słoiczku” na dole strony, wyświetlą się wszystkie przepisy z serii Kids 😉
A ja zapytam kompletnie nie w temacie 🙈
Gdzie mam dostać takie rewelacyjne słoiczki do deserów 😊?