Kisiel jabłkowo-bazyliowy

You are currently viewing Kisiel jabłkowo-bazyliowy

Kisiel jabłkowo-bazyliowy zaskakuje smakiem.

Składniki:

1 jabłko

kilka gałązek bazylii

200ml wody

20ml wody + 1 łyżka mąki ziemniaczanej

Przygotowanie:

Gotujemy jabłko do momentu, aż będzie miękkie. Rozdrabniamy widelcem. Blendujemy bazylię i dodajemy do jabłka. Mieszamy mąkę z wodą i dolewamy ciągle mieszając.
Możemy zblendować jabłko z bazylią jak chcemy gładką konsystencję.

Jeżeli ten przepis Ci się spodobał, będzie mi miło jak postawisz mi wirtualną kawę.

Dziękuję ♥

Postaw mi kawę na buycoffee.to
Subskrybuj
Powiadom o
guest

4 komentarzy
Najnowsze
Najstarsze Najczęściej oceniane
Informacje zwrotne w treści
Wyświetl wszystkie komentarze
Karolina

Ile dodać mąki ziemniaczanej?

Kasia

Mam make wodę jabłko bazylię. Nie mam zdolności ale co tam. Dziś robię!!